Red dot met C-More RTS voetafdruk | Optics Spot

C-More is een voetafdruk die wordt gedeeld door andere fabrikanten voor hun red dots.  

C-More red dot voetafdruk

Vergeleken met Trijicon RMR voetafdruk en Vortex Venom voetafdruk, de voetafdruk van C-More RTS red dot is veel minder gebruikelijk.

Deze voetafdruk bevestigt de red dot aan de plaat met vier pinnen in elk van de hoeken, en met twee schroeven in het midden. 

  • De pinnen passen in de voetafdruk van de red dot zoals ze zijn. 
  • De schroeven waarmee de red dot aan de plaat of houder wordt bevestigd, worden altijd meegeleverd in het red dot-pakket.

Red dot met C-More RTS voetafdruk

C-More RTS

U kunt vinden red dot bevestigingen metC-More RTS voetafdruk voor installatie in standaardpistolen als vervanging van achtervizieren. 

We hebben ook red dot platen metC-More RTS voetafdruk voor installatie in pistolen met red dot-afsnijding van de fabriek.


 

*Wanneer je op zoek bent naar een red dot-plaat met compatibele voetafdruk, zorg er dan ook voor dat de red dot zelf niet groter is dan de red dot-uitsparing op het pistool toelaat. We hebben situaties gehad waarbij de red dot op de plaat paste omdat deze dezelfde voetafdruk had., maar de red dot was gewoon te lang om in de uitsparing in de slede van een pistool te passen. In het geval van C-More voetafdruk is dit het geval bij red dots Sig Sauer 3 XL en Sig Sauer 3 Max.*